Coming soon : creatieve workshops in huiselijke sfeer of op verplaatsingHou deze blog en de ZaZoZip-Facebookpagina in de gaten. ZaZoZip weet (eindelijk) wat ze later wil worden ;-)

ZaZoZip werkt volop aan de voorbereiding van een aantal workshops.

O.a. tapestry haken, mandala weven (ojo de dios), gepersonaliseerde deurmatten maken, creatief met kralen ...

De workshops zullen doorgaan bij ZaZoZip thuis ... de tijger* (lees: wilde kater) neem je er dan bij ! In een huiselijke sfeer met lekkere koffie, thee, chocomelk en zoetigheden, toegang tot de creatieve boekenkast en zeer gevulde creatieve voorraadkast en overladen met inspiratie. 

Workshops op verplaatsing bij je thuis (avondje met vriendinnen, vrijgezellige creatieve namiddag of avond) of in cultureel centrum - alles kan ! Wel houden we het liever binnen de perimeter van 25 km rond Hemiksem. Uiteraard is alles bespreekbaar en koppelen we een workshop op 'verre' verplaatsing met een uitstapje ergens in ons Belgenlandje ;-)

Ook het maken van kant-en-klare crea-pakketjes is één van de plannen : van zelf-doe-kits juwelen maken, tot kleine haakprojectjes, ...

En nu terug naar de verfborstel, op zoek naar leveranciers van handwerkmaterialen, ... !

ZaZoZip.

* De kater alias Pooh-poes vindt het niet erg om buiten te wachten tot de workshop voorbij is mocht hij niezen en andere ongemakken bij je opwekken.

0 reacties:

Een reactie posten